سیتریک خشک
در واقع اسید سیتریک خشک یا همان اسید سیتریک هیدرات، شکل بدون آب اسید سیتریک است. اسید خشک ظاهری بیرنگ و بدون بو دارد و به صورت خشک و دانه های ریز است. این ترکیب از طریق کریستالیزاسیون آب گرم تولید می شود. اسید سیتریک خشک در دمای 78 درجه سانتیگراد از شکل مونوهیدرات آن تشکیل می شود.سالانه میزان قابل توجهی اسید س
Citric acid is an organic compound with the chemical formula HOC(CH₂CO₂H)₂. It is a colorless weak organic acid. It occurs naturally in citrus fruits. In biochemistry, it is an intermediate in the citric acid cycle, which occurs in the metabolism of all aerobic organisms.

سیتریک آبدار
سیتریک آبدار (Monohydrate Citric Acid) اسیدی تری کربوکسیلیک است که در مرکبات و برخی از میوه ها پیدا می شود. سیتریک آبدار به صورت بلور های بی رنگ یا شفاف و یا به صورت یک پودر سفید و کریستالی وجود دارد. این ماده فاقد بو بوده و طعم اسیدی قوی دارد.

گلیسیرین
گلیسرول (گیلیسیرین) یک ترکیب ساده (مشروب الکلی قندی) میباشد. چون بیرنگ، بیبو و حلال است بهطور گستردهای در فرمولاسیون داروها استفاده شدهاست. استحکام گلیسرول در تمام ترکیبات تری گلیسیریدی مرکزی و اصلی است. گلیسرول شیرین مزه و در کل غیر سمی میباشد.
Glycerin is a type of carbohydrate called a sugar alcohol, or polyol. Glycerin contains slightly more calories per gram than sugar and is 60–75% as sweet. Glycerin occurs naturally in fermented foods and beverages, including beer, honey, vinegar, wine and wine vinegar.

زانتانگام
زانتان گام صمغی است که توسط تخمیر میکروبها به دست میآید. این ماده یک پلی ساکارید است. زانتان گام یک پلاستیک غیرحقیقی است که با افزایش نیروی برشی در آن، با کاهش ویسکوزیته همراه خواهد بود. ویسکوزیته زانتان گام در گستره دمای زیادی ثابت میماند.
Xanthan gum is a polysaccharide with many industrial uses, including as a common food additive. It is an effective thickening agent, emulsifier, and stabilizer that prevents ingredients from separating

سدیم سیترات
نوعی نمک معدنیست که به راحتی با آب ترکیب میگردد و رطوبت را به خوبی جذب میکند.
این ماده شبیه به کریستالهای نمک اسید سیتریک بوده و دارای طعم شور یا ترش میباشد و میتوان از بعضی میوهها این ماده را به دست آورد. سیترات سدیم نخستین بار در سال ۱۹۱۴ توسط فردی به نام ریچارد لوئیسون در نیویرک کشف شد.
Sodium citrate is the sodium salt of citric acid. It is white, crystalline powder or white, granular crystals, slightly deliquescent in moist air, freely soluble in water, practically insoluble in alcohol. Like citric acid, it has a sour taste.

اسید اسکوربیک
یک روش شیمیایی مؤثر، برای خنثی کردن کلر است که بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. برای کلر زدایی استفاده از اسید اسکوربیک بسیار ایمن و مؤثر تر از استفاده شیمیایی مبتنی بر گوگرد است. استفاده اسید اسکوربیک با آسکوربات سدیم باعث میشود، آب کلر دار به صورت ایمن و سالم وارد رودخانهها شود.
Vitamin C is a water-soluble vitamin found in citrus and other fruits and vegetables, also sold as a dietary supplement and as a topical “serum” ingredient to treat melasma and wrinkles on the face. It is used to prevent and treat scurvy.


لسیتین فسفولیپیدی است که در تمام موجودات زنده یافت میشود. این ماده مخلوطی از دی گلیسرید اسیدهای چرب استئاریک، پالمیتیک و اولئیک با استر کولین اسید فسفریک است. بدن قادر به ساختن لسیتین است، بهعلاوه لسیتین را میتوان در بسیاری از غذاها یافت.
Lecithin is a generic term to designate any group of yellow-brownish fatty substances occurring in animal and plant tissues which are amphiphilic – they attract both water and fatty substances, and are used for smoothing food textures, emulsifying, homogenizing liquid mixtures, and repelling sticking materials.

دکستروزنام نوعی قند ساده است که از ذرت تهیه می شود و ترکیبات آن نظر شیمیایی با گلوکز یا قند خون یکسان است. از این ماده اغلب در پخت برخی محصولات و به عنوان یک شیرین کننده استفاده شده و معمولاً در مواردی مانند غذاهای فرآوری شده و شربت ذرت وجود دارد.
دکستروزدر زمینه های پزشکی نیز کاربرد دارد.
Glucose is a sugar with the molecular formula C₆H₁₂O₆. Glucose is overall the most abundant monosaccharide, a subcategory of carbohydrates
